Servering

Välkommen till GothCons servering, konventets bultande hjärta. Ni finner oss i Hvitfeldtskas lunchmatsal (lokalt känt som Bamba). I serveringen finner ni vårt Café, Moj och frukostservering.

Under dygnets alla timmar finns nybryggt kaffe som är gratis för alla besökare. Mugg behöver du ha med själv.

Allmäna frågor om mat och servering hänvisas till C Servering (cafe@gothcon.se)

Matsalen

Matsalen är öppen dygnet runt från att vi öppnar konventet på torsdag kväll till 16.00 på söndagen (en timme efter konventet avslutats).

I matsalen finns gott om sittplatser för dig som behöver en paus, är fikasugen eller hungrig. På natten finns även en spelbar där man kan låna olika spel för att spela med vänner, prova något nytt eller bara fördriva tiden.

Sedan några år tillbaka har serveringen ingen bokningsbar middag för besökare utan hänvisar till vårt café eller moj för den som är sugen på något matigare. Ingen förbokning, endast köp på plats.

Café

Vårt Café öppnar samtidigt som konventet om inget annat meddelats. Det är öppet och bemannat dygnet runt fram till 16:00 söndag. Här kan du köpa godis, dricka, snacks, fika & matiga smörgåsar.

Vi håller öppet en timme längre än konventet för att alla skall få möjlighet till att köpa resegodis, läsk och kanske något att äta på vägen.

GothMoj

Fredag: 12:00 – 18:00
Lördag: 12:00 – 18:00
Söndag: 12:00 – tills maten tar slut (senast 16:00)

Intill cafeet finns även vår GothMoj, där vi serverar klassisk gatuköksmat såsom köttbullar med mos, korv med bröd och tunnbrödsrulle. Självklart finner du även Göteborgsklassiskerna hel och halv special. Moj är ett lokalt namn för gatukök.

De flesta av våra rätter finns som vegetariska (i viss mån även veganska) alternativ. Utbudet kan variera under konventet beroende på åtgång, men vi jobbar hårt på att alla skall hitta något gott att äta.

Frukost

Frukost serveras fredag, lördag och söndag 08.00 – 10.00.

Under morgonens timmar finner du på samma plats som Mojjen vår frukostservering med ett brett utbud för trötta morgnar. Här finns bland annat gröt, sylt, filmjölk, müsli, cornflakes, mjölk, juice, ägg, bröd, kaviar, ost, hummus, färskost och grönsaker.

Frukost kostar 40 kr och betalas på plats, det går inte gå att förbeställa frukost.

Mat för arrangörer & funktionärer

Arrangörer och funktionärer har fortsatt möjlighet till mat enligt GothCons belöningssystem och kommer att kunna hämta ut den i mojjen.

Frågor om mat till arrangörer hänvisas till Arrangörsreceptionen (arrangemang@gothcon.se)
Frågor om mat till funktionärer hänvisas till C Personal (personal@gothcon.se)

Specialkost & Allergi

Som alltid försöker vi tillgodose de vanligaste specialkostbehoven. I serveringen så kommer det vara tydligt uppmärkt på baguetter och annat vad de innehåller.

För dig med allvarlig luftburen allergi som är orolig för exponering under konventet så är nu mer än välkommen att kontakta C Servering innan konventet så att vi kan ta hänsyn till detta så att du känner dig trygg.

Kom och jobba med oss!

Café, kök & mojj behöver alltid ett par extra hjälpande händer, är du intresserad av att jobba ett pass eller två?
Vid intresse innan konventetså kontaktar du personal@gothcon.se eller cafe@gothcon.se, på konventetet så kan du kontakta C Servering på plats.

Offentliga lokaler

OBS! Då GothCon befinner sig i skollokaler, därför råder totalt nöt- och sesamförbud på konventet, det gäller alla former av godis, mat, medhavda snacks etc.

Förutom dessa allergena livmedel så tillåts inte heller sällskapsdjur i skolans lokaler. Observera även skyltning om rökförbud.

Tack för att mi respekterar detta för allas säkerhet och trevnad!