Övernattning & Hotell

Sovsalar
Det finns möjlighet att sova på konventet i våra sovsalar under hela konventet (torsdag-söndag). Anmälan till sovsalar kan endast göras som föranmälan via hemsidan. Det går inte att anmäla sovsal på plats.

När du checkar in på konventet får du information om vilken sal du ska sova i.

Du kan sova på konventet även natten mellan torsdag och fredag, trots att arrangemangen inte börjar förrän på fredag. Glöm inte att ta med dig sovsäck, kudde, liggunderlag och allt annat som du kan behöva för att sova gott. Det finns duschar på området.

Det är absolut förbjudet att sova utanför sovsalarna, i korridorer, trapphus, skrubbar, bokhyllor, byggställningar eller liknande.

Vid behov av nattlig öppning av Tekniska/ISGR så sker det efter behov på förfrågan. För att be om öppning, kom till cafeterian/nattspelbaren så löser vi det snarast möjligt. Det sker ingen rutinmässig öppning av Tekniska.

Duschar
För de som sover på konventet finns det möjlighet att duscha. Duscharna är belägna i anslutning till gymnastiksalen i Norra byggnaden. Det finns dam-, herr- och könsneutrala duschar (duschbås).

Hotell Lorensberg
Våra vänner på Hotell Lorensberg erbjuder även i år bra priser på rum till våra besökare. Paketpriser enkelrum:

1 natt: 800:-
2 nätter: 1520:- (760:-/natt)
3 nätter: 2160:- (720:-/natt)
4 nätter: 2780:- (695:-/natt)

Du får 16% rabatt på övriga rumstyper. Specialpriserna gäller under perioden 27/3-1/4 2024. Du kan boka direkt via länken här nere med rabattkod GC24, alternativt via e-post info @ hotel-lorensberg.se eller via telefon på 031-810600.

Ni kan boka med bokningskoden fram till den 29 februari 2024, därefter endast i mån av tillgång.

hotell.gothcon.se