Nyheter

GothCon
GothCon2 veckor sen
GothCons profilprodukter (årets t-shirt, mugg och pin) som man tidigare kunnat förbeställa vid biljettköp online kommer endast att kunna köpas på plats på GothCon i år.

Detta beror på att det tar mer tid av oss än vi har så här i upptakten till konventet. Vi behöver helt enkelt spara på den arbetskraft vi har för att få det stora GothCon-hjulet att rulla. Vi hoppas att ni har överseende med detta och vi tackar för er förståelse! 🙏
GothCon
GothCon3 veckor sen
Vill du skapa GothCon XLVIIIs logga? 🖌

Varje år har vi en ny logga till vårt konvent. Alla som vill får skicka in sitt bidrag (eller flera) till tävlingen. Bidraget som koras som vinnare kommer att användas på t-shirts, pins, muggar och förekomma i GothCons marknadsföring såsom på sociala medier, banners osv.

Om du vinner får du:
- Äran att ha designat en av GothCons logotyper
- En plats i juryn som kommer att rösta fram GothCons nästa logotyp
- Mugg, T-shirt, metallpin och gratis inträde till nästa års GothCon

Läs reglerna på https://wordpress.gothcon.se/medverka/
GothCon
GothCon4 veckor sen
Bli funktionär på GothCon!

Som funktionär hjälper du oss att göra konventet så bra som möjligt samtidigt som du får en billigare biljett. Du får också mat och andra bonusar.

Som du ser på bilden behöver alla områden mer folk – men framförallt behöver vi hjälp med intlogg.

Intlogg innebär förberedande arbete på torsdag eftermiddag för att få i ordning skolorna så att vi kan ta över dem med alla våra spel och aktiviteter. Läs mer på hemsidan och anmäl dig som funktionär! (Länk i bio)

https://wordpress.gothcon.se/medverka/funktionar/
GothCon
GothCon1 månad sen
Här kommer en hälsning från en av våra arrangörer, Fria Ligan:

Vilka är ni?
Fria Ligan förlag ger ut rollspel, konstböcker och skönlitteratur, som tex Drakar och Demoner, rollspelet Nordiska väsen med illustrationer av Johan Egerkrans, Simon Stålenhags konstböcker samt The One Ring – satt i Tolkiens Midgård. Vi har, både som individer och företag, varit på GothCon länge, och är alltid lika glada att komma tillbaka. Påsken spenderas självklart på Hvitfeldtska.

Vad gör ni för spännande på GothCon?
På GothCon har vi ett eget rum där man kan köpa flera av våra populära produkter samt testa nya Zone Wars, ett Multiplayer Skirmish spel satt i Mutant-världen, innan det släpps. Till det så har vi ett nytt specialskrivet 4 timmars äventyr till Drakar och Demoner; Ålderträdets bane. Anmäl dig i GothCons system och spela dagtid fredag, lördag eller söndag.

Vi ses där!
GothCon
GothCon1 månad sen
Efter ett långt quest kan det vara tacksamt att ha en plats att koppla av. Därför har vi ett hotellerbjudande på Hotel Lorensberg för GothCon besökare som ser ut så här...

Paketpriser enkelrum 2024:
1 natt: 800:-
2 nätter: 1520:- (760:-/natt)
3 nätter: 2160:- (720:-/natt)
4 nätter: 2780:- (695:-/natt)

Besökare får även 16% rabatt på alla övriga rumstyper.

Specialpriserna gäller under perioden 27/3-1/4 2024 och boka gör du via https://hotell.gothcon.se/ med rabattkod: GC24.

OBS! Rabattkoden gäller fram till den 29 februari 2024, därefter endast i mån av tillgång.
GothCon
GothCon2 månader sen
Vill du vara med och skapa årets GothCon? 🫵

Vill du ta chansen att lära känna nya människor som delar ditt spelintresse och ha kul medan ni jobbar ihop?

Anmäl dig som funktionär, spelledare eller arrangörsfunktionär och få chans att skapa roliga minnen i påsk! Jobbar du minst tre pass slipper du dessutom att betala inträde till konventet.

Anmäl dig på: https://condaba.gothcon.se/workers/join/

Oavsett om du har jobbat som funktionär eller spelledare tidigare kan du hitta relevant information om de olika uppdragen här: https://wordpress.gothcon.se/medverka/funktionar/

Hoppas att vi ses i påsk!
/Personalgruppen