Biljetter

Biljettförsäljningen för 2024 är nu öppen!

Köp biljett

Med biljett: Du kan delta i arrangemang och auktionen. Det finns även utrymmen där du fritt kan spela dina egna spel.

Utan biljett: Du kan kika i pop-up affärerna, köpa fika i caféet eller gå runt och ta in stämningen!

Biljett kan köpas på plats under konventet eller online via vår hemsida när konventet närmar sig.

Barn upp t.o.m. 7 år går in gratis.

Ungdomsbiljett gäller 8-18 år.

OBS! Konventet fotograferas. Fotografierna hanteras enligt GDPR och kommer användas för bruk av GothCon och Sverok för att visa upp verksamheten och spelkulturen digitalt och i tryck.

Avgifter för turneringar och arrangemang kan tillkomma. Är du bara nyfiken och vill gå runt och titta, utan att övernatta eller delta i något spel eller någon tävling, är det gratis.

Så här gör du
När du anmäler dig till konventet behöver du först registrera dig i vår databas som du hittar här.

Har du frågor om din anmälan kan du kontakta vår besökarservice.

  • Fyll gärna i ditt nick på Discord för att kunna få tillgång till allt på vår server. Om du klickar på din användare i Discord så kopieras det automatiskt och du kan klistra in det i databasen. Du behöver alltså ha skapat din användare på Discord först, vi gör inte detta åt dig. Passa också på att joina vår server, delar av den är öppen redan nu! Kika på den här sidan för mer info kring Discord.
  • Under menyn “Biljetter” kan du köpa inträde till konventet.
  • Under “Arrangemang” kan du anmäla dig till de arrangemang som kräver föranmälan. Observera att samtliga arrangemang kräver att du har köpt en biljett till GothCon.
  • Till de arrangemang som kräver föranmälan behöver du också köpa till en föranmälan för arrangemanget.
  • Vissa arrangemang anmäler man sig till som ett lag, då heter avgiften Lagavgift. Det är då bara en person per lag, lagledaren, som behöver anmäla sig och betala lagavgiften, övriga lagdeltagare behöver inte betala någon avgift.
  • För att skapa ett lag klickar du på “Mina lag”. Där kan du skapa ett lag och sedan dela med dig av en anmälningslänk till dina kompisar som vill vara med i ditt lag!
  • Klicka på fliken kundvagnen längst upp till höger. Där ser du vad du har beställt och hur mycket totalsumman blir. Du betalar enkelt med kort.