Spel inför publik

Vi Spelar Rollspel

Vi Spelar Rollspel-podden dyker som vanligt upp på Gothcon för att spela in ett specialavsnitt med publik och träffa lyssnare. Vi ses!

Organized by Axel Widén

  • Sat 16:00 - 19:00
Etiketter:

Witch Trial Live

Witch Trial Live är ett spel där du kommer till domstolen för att agera åklagare eller försvarare för en anklagad häxa. Till din hjälp får du tre slumpmässiga bevis som du med din expertis ska vinkla för att passa ditt narrativ.
Efter att åklagaren och försvararen presenterat sina argument levererar domaren sin dom och nästa rättegång tar sin början, så många häxor, så lite tid.

Spelet spelas bäst med en pöbel som bevittnar spektaklet så alla är välkomna att titta även om man inte önskar delta.

Organized by Malin Malmberg

  • Fri 14:00 - 16:00
  • Sat 14:00 - 16:00
Etiketter:

Poddrummet 2023

Event image

Poddrummet är ett samarbete mellan rollspelspoddarna Svartviken Rollspelspodd, Vi Spelar Rollspel, Mindy Bräd- och rollspelspodd, Spelhyllan, Gestalt, Brainwaves podcast, Kwarnberg Productions, Röda Pesten Rollspelspodd, I am no man podcast, Smygpodden, Soloäventyret, Altors Vidder, Valerie Chronicles, Nerdfriendly & Drakar och Sweden Rolls. Det är en knutpunkt där vi spelar in tillsammans, nätverkar och utbyter erfarenheter.

Under poddrummet 2023 kommer vi även spela in diskussionsavsnitt, intervjuer, panelsamtal samt actual-play inför publik.

Logga: Röda Pesten Jack

Organized by Moa Frithiofsson