Cafeterian

Välkommen till GothCons cafeteria!

Cafeterian finns i Hvitfeldtskas skolmatsal (lokalt känt som Bamba). Här hittar du vårt Café, frukostserveringen, “GothMojjen”, GothShopen, Tebaren och Reception.

Har du frågor om vårt utbud, allergier eller annat som rör mat eller servering, tveka inte att kontakta serveringsansvarig.
Kontakt: cafe@gothcon.se

Öppettider

Själva cafébyggnaden är öppen och bemannad dygnet runt från att vi öppnar konventet på torsdag kväll till 16.00 på söndagen (tiden för öppning varierar från år till år).

I cafeterian finns gott om sittplatser för dig som behöver en paus, är fikasugen eller hungrig. Hit kan du komma för att få kontakt med GothCons personal oavsett tid på dygnet.

Öppettider för samtliga arrangemang i cafeterian finns här.

GothCons servering, konventets bultande hjärta!

Café

Här kan du köpa godis, dricka, snacks, fika, yoghurt & matiga smörgåsar.

Caféet håller öppet en timme längre än övriga konventet för att alla som vill ska få möjlighet till att köpa godis, dryck och proviant till resan hem.

GothMojjen

I matsalen/bamba finns även vår GothMoj där vi serverar klassisk gatuköksmat såsom köttbullar eller korv med mos, korv med bröd, tunnbrödsrulle, vegobullar/falafel och sallad. Givetvis har vi även vegetariska alternativ (och i viss mån även veganska).

Utbudet kan variera under konventet beroende på åtgång, men vi jobbar hårt på att alla skall hitta något gott att äta.

Frukost

Välkommen till vår frukostservering! Den absolut bästa starten för en lyckad dag på konvent. Här finns ett brett utbud med bland annat gröt, sylt, filmjölk, müsli, cornflakes, mjölk, juice, ägg, bröd, kaviar, ost, hummus, färskost, kallskurna pålägg, grönsaker och nybakat bröd! 

Pris: 40 kr

Ingen förbokning krävs, först till kvarn gäller och betalning sker på plats.

Kaffe

Under dygnets alla timmar finns nybryggt kaffe som är gratis för alla besökare.

Middag

Sedan några år tillbaka har serveringen ingen bokningsbar middag för besökare utan hänvisar till vårt café eller moj för den som är sugen på något matigare.

Ingen förbokning, endast köp på plats.

Specialkost & Allergi

Vi försöker alltid tillgodose de vanligaste specialkost behoven i den mån det är möjligt. Alla våra produkter är tydligt märkta med innehåll och vår personal finns alltid på plats för att svara på frågor. I samtliga kassor i serveringen finns en pärm med innehålls- och ingredienslistor för alla livsmedel, halvfabrikat och hemlagade produkter som säljs på Gothcon.

Tveka aldrig att fråga oss om du är osäker på innehållet i våra produkter. 

Har du allvarlig luftburen allergi och är orolig för exponering på konventet kan du kontakta C Servering innan konventet så att vi kan ta hänsyn till detta så att du känner dig trygg.

Jobba som funktionär

Café, kök & moj behöver alltid ett par extra hjälpande händer.

Är du intresserad av att jobba i vårt café, mojen eller kanske vårt kök?
Kontakta personal@gothcon.se och anmäl dig som funktionär! 

Vill du spontan anmäla dig som funktionär på plats kan du göra det hos C personal i receptionen eller hos C servering i Caféet. 

Frågor om mat till arrangörer hänvisas till Arrangörsreceptionen. arrangemang@gothcon.se Frågor om mat till funktionärer hänvisas till C Personal. personal@gothcon.se

Andra arrangemang i Cafeterian

GothShopen

I matsalen hittar du GothCons egna Merchshop.

I “Merchen” kan du köpa årets mugg och pin, T-shirts, kepsar, tygpåsar, termosmuggar, klistermärken, T-shirts, muggar och pins från tidigare år och mycket mycket mer!

Tebaren

I matsalen finns även Tebaren där besökare, arrangörer och funktionärer kan avnjuta nybryggt, ångande te i flera olika smaker. Passa på att knipa en kopp av årets konvents-blandning innan den tar slut.

Te serveras av arrangemanget Tebaren och deras härliga personal!

Spelbar

På natten finns här även en spelbar där man kan låna olika spel för att spela med vänner, prova något nytt eller bara fördriva tiden med.

Övrig information

Förbud mot nötter

Det är inte tillåtet att medföra, äta eller servera nötter, mandel, jordnötter och sesamfrö i någon av skolorna i Göteborg. Förbudet gäller i skolans alla lokaler, hela dygnet och alla dagar i veckan.

Sällskapsdjur

Förutom allergena livsmedel tillåts inte heller sällskapsdjur i skolans lokaler.

Rökning

Observera skyltning om rökförbud i anslutning till entréer och samlingsplatser.