Podcast inför publik

Mindys Bräd- & Rollspels podd och Boardgame With Niramas Live Show på gothcon!!

Mindys Bräd- & Rollspels podd kommer hålla i en live show med Josef från Boardgames With Niramas 🙂 Jag (Micke), HCM Brisse och Josef från Boardgames with Niramas kommer hålla i en live show 🙂 vi försöker få fram lite gäster. Det kommer hållas i en tävling för er som kommer och ser oss live där ni kan vinna lite priser 🙂 hoppas vi syns där 🙂

Organized by Micael Fryksäter, Marcus Brissman

  • Fri 20:00 - 22:00 (Fredag natt)

Hemligheten på Hvitfeldska

Event image

'Hemligheten på Hvitfeldtska' är ett specialskrivet äventyr till Gothcon i samband med svenska upplagan av Call of Cthulhu. Det kommer bara säljas under en begränsad tid under konventet, samt delas ut till konventens alla spelledare som tack för deras insats. I äventyret kommer Svartvikens Rollspelspodd ta rollen som en grupp gymnasieungdomar på Hvitfeldtska Gymnasiet under 1920-talet, eller Högre Latinläroverket som det hette då. Som spelledare kommer de ha Jonas Larsson Olanders från Eloso Förlag, och han kan kommer lyfta på draperiet och visa vilka av skolans mörka hemligheter som är så fasansfulla att de ekar in ännu i våra dagar.

Organized by Jonas Larsson Olanders

  • Sat 17:00 - 21:00

Vi Spelar Rollspel-podden

Event image

Vi Spelar Rollspel har FEMÅRSJUBILEUM! Wow! Detta firar vi genom ett extra stjärnspäckat liveframträdande! Konfluxsvitens skapare Erik Granström är på plats, liksom den välbekante Janne Gustavson som gjort våra intron ända sedan starten. Förutom detta eminenta sällskap finner ni som vanligt Mikael, Anneli, Henk, Josefin, Aron och spelledar-Axel bakom mikrofonerna. Den här gången blir det ett alldeles extra speciellt framträdande som firar vår Konfluxkampanj i sin helhet. Som återkommande besökare vet brukar stämningen vara på topp, så kom och fira med oss!

Organized by Widén Axel

  • Sat 13:00 - 16:00 (Pass 4)