Service under konventet

Receptionen
När du anländer till konventet checkar du in i receptionen. Den ligger i cafeterian, mellan Norra och Södra byggnaden på Hvitfeldtska.
Har du inte förköpt biljett så är det i receptionen du löser inträde. När du checkar in får du ett entréband som visar att du betalat inträde som du visar upp när du ska delta i de olika arrangemangen. Det är också vid incheckningen som du får dina förköpta produkter (så som mugg och t-shirt).

Receptionens öppettider:
Tors: 20.00 – 00.00
Fre – lör: 08.00 – 00.00
Sön: 08.00 – 15:30

Om ni nattetid behöver hjälp eller information, som inte kan vänta till receptionen öppnar igen på morgonen, kontakta nattpersonalen.

Information under konventet
Vid ingången till cafeterian finns anslagstavlor där information från arrangörerna, ändringar etc kommer att anslås. Utöver detta finns löpande information om saker så som sals-ändringar m.m. på vår facebook och även på vår server på Discord (kanalen “nyheter-från-gothcon” är din vän). Titta på dem för aktuell information om konventet.

Parkering
Parkeringen på Hvitfeldtska sköts av Parkering Göteborg. För mer information om parkering samt kartor över parkeringsplatser i området, besök deras hemsida.

Bagageinlämning

På grund av platsbrist kommer vi på GothCon XLVI inte kunna ha någon bagageinlämning.

Vill du jobba med oss?
Är du intresserad av att jobba i receptionen och hjälpa till att skapa ett trevligt konvent för alla?
Mejla personal@gothcon.se så guidar vi dig, eller prata med receptionen på plats!