Uncategorized

Nya arrangemang och Discord är öppet för besökare

Vi kan nu presentera två nya rollspelsarrangemang, nämligen Western och scenariot “Den röda änkan” som nu är öppet för föranmälan. Vi bjuder även på premiär av det kommande rollspelet Askhem där man kan boka upp sig till “Vaxkabinettet”.

Det tillkommer alltså fortfarande lite arrangemang då och då, så håll utkik. Vi har de senaste dagarna också adderat 40k Hidden och ett gäng samtal/föreläsningar.

I år körs konventet alltså digitalt och grunden för detta är vår server på Discord. Den finns uppe redan nu så ingenting att vänta på, gå med direkt. Det finns både en publik del, som alla kommer åt, men många delar, som alla spelen under konventet, är låsta för enbart betalade besökare. Dessa delar får du tillgång till genom att betala inträde till konventet.

Vi märker dock att det fortfarande verkar vara lite oklarheter kring detta, så vi ska försöka göra det så tydligt som möjligt här:
1. Ni måste själva starta ett konto på Discord, vi skapar inga konton. Detta är givetvis gratis.

2. Ni behöver själva gå med i vår server, vi kan inte lägga in er, utan ni behöver göra detta själva. Ni hittar vår server här: http://discord.gothcon.se

Nu är ni med i GothCons discord och får direkt tillgång till den publika delen.

För att komma åt de låsta delarna, som alltså är där som själva spelen kommer att ske under konventet, men som är öppen för fritt spel redan nu, måste ni köpa ett inträde till konventet, och meddela oss ert användarnamn på Discord.

Ert nick på Discord består av ert användarnamn, en #, och fyra siffror, t.ex. Stormtrooper#1138. I vår databas (http://condaba.gothcon.se) går ni in på “Mitt konto” Går givetvis att göra även efter ni har betalat inträde.
När vi sedan går igenom anmälningarna, vilket vi gör minst en gång per dag, ofta fler, så ger vi ert konto på vår server statusen “Besökare”, vilket gör att ni får tillgång till GothCon XLIV-arean på vår server, där vissa delar är igång redan nu.
Är det några som helst problem så bara maila discord@gothcon.se för support!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *