Övernattning

Sovsalar
Det finns möjlighet att sova på konventet i våra sovsalar och det kostar 150 kr för hela konventet (torsdag-söndag). Anmälan till sovsalar kan endast göras som föranmälan via hemsidan. Sovsalsanmälan måste göras senast den 7 mars. Detta beror på att vi behöver veta exakt hur stora lokaler vi behöver hyra och även för att underlätta vår personalplanering nattetid.

Efter deadline kan vi endast erbjuda sovsalar för arrangörer och funktionärer. När du checkar in på konventet får du information om vilken sal du ska sova i.

Du kan sova på konventet även natten mellan torsdag och fredag, trots att arrangemangen inte börjar förrän på fredag. Glöm inte att ta med dig sovsäck, kudde, liggunderlag och allt annat som du kan behöva för att sova gott. Det finns duschar på området.

Det är absolut förbjudet att sova i korridorer, trapphus, skrubbar, bokhyllor, byggställningar eller liknande. Om du vill byta sovsal går det bra, men först efter det att receptionen har informerats om ändringen.

Duschar
För de som sover på konventet finns det möjlighet att duscha. Duscharna är belägna i anslutning till gymnastiksalen i Norra byggnaden.

Hotellerbjudanden

Hotel Lorensberg
Trött på att sova under en skolbänk bredvid några snarkande konventsbesökare?
Då kan du bo på Hotel Lorensberg som ligger på andra sidan Götaplatsen från konventet sett, en promenad på ca 10 minuter.

Paketpriser enkelrum (totalt pris för vistelse):
1 natt: 765kr
2 nätter: 1450kr
3 nätter: 2025kr
4 nätter: 2600kr

Paketpriserna gäller under perioden 13-18/4 2022, och måste bokas direkt via telefon, e-post eller www.hotel-lorensberg.se (klicka på ”Boka rum”). Ange bokningskod GC22 för att få tillgång till priserna.

Önskar man boka en annan rumstyp än enkelrum erbjuder Hotel Lorensberg 17% rabatt på gällande prislista. Samma bokningskod gäller för detta erbjudande.

Hotel Lorensberg ligger på Berzeliigatan 15, besök hotellets hemsida för vägbeskrivning.