Övernattning

Sovsalar
Det finns möjlighet att sova på konventet i våra sovsalar och det kostar 100 kr för hela konventet (torsdag-söndag). Anmälan kan göras som föranmälan via hemsidan eller i samband med att du checkar in på konventet. Vid incheckningen får du även information om vilken sal du ska sova i.

Du kan sova på konventet även natten mellan torsdag och fredag, trots att arrangemangen inte börjar förrän på fredag. Glöm inte att ta med dig sovsäck, kudde, liggunderlag och allt annat som du kan behöva för att sova gott. Det finns duschar på området.

Det är absolut förbjudet att sova i korridorer, trapphus, skrubbar, bokhyllor, byggställningar eller liknande. Om du vill byta sovsal går det bra, men först efter det att receptionen har informerats om ändringen.

Duschar
För de som sover på konventet finns det möjlighet att duscha. Duscharna är belägna i samma byggnad som sovsalarna (Schillerska gymnasiet) samt i anslutning till gymnastiksalen i Norra byggnaden.

Hotellerbjudanden

Hotel Lorensberg
Trött på att sova under en skolbänk bredvid några snarkande konventsbesökare?
Då kan du bo på Hotel Lorensberg som ligger på andra sidan Götaplatsen från konventet sett.

Paketpriser enkelrum (totalt pris för vistelse):
1 natt: 750:-
2 nätter: 1400:-
3 nätter: 1950:-
4 nätter: 2400:-

Paketpriserna gäller under perioden 8-13/4 2020, och måste bokas direkt via telefon eller e-post! Vid bokning måste du uppge GothCon för att ta del av priserna.

Önskar man boka en annan rumstyp än enkelrum erbjuder Hotel Lorensberg 15% rabatt på gällande prislista.
Bokning för detta kan utöver telefon eller e-post göras via hotellets hemsida. Ange då kod GN4026 vid bokning för att få rätt priser.

Hotel Lorensberg ligger på Berzeliigatan 15, besök hotellets hemsida för vägbeskrivning.