Café och mat

Välkommen till caféet, GothCons bultande hjärta.
Här kan du köpa godis, snacks, dricka, matiga smörgåsar och mat. Har du glömt tandborsten hemma? Ingen panik, vi har det med.

I caféet finns gott om sittplatser för dig som behöver en paus, är fikasugen eller bara hungrig.
Till caféet är du alltid välkommen, dessutom bjuder vi på kaffe och te under hela konventet.

Öppettider:
Från att konventet öppnar på torsdagen till 16.00 på söndagen. Dygnet runt!

OBS – Tänk på att GothCon befinner sig i skollokaler, därför råder totalt nöt- och sesamförbud på konventet, det gäller alla former av godis, mat, medhavda snacks etc.

NYTT FÖR I ÅR:

Öppettider för GothMojjen
Torsdag: Annonseras närmre konventet
Fredag och Lördag: 11:00 – 20:00
Söndag: 11:00 – 16:00

Frukost serveras 08.00 – 10.00, fredag, lördag och söndag.

På frukostbuffén finns bland annat gröt, sylt, filmjölk, müsli, cornflakes, mjölk, juice, ägg, bröd, kaviar, ost, hummus, färskost och grönsaker. 
Frukost kostar 40 kr och betalas på plats, det kommer inte gå att förbeställa frukost till GothCon XLIV.

I år serveras ingen middag, istället har GothMojjen fått en utökad meny och vår förhoppning är att den ska passa de flesta som vill äta på konventet. I mojjen serveras både veganska rätter och köttalternativ, t.ex. nachos, currygryta med ris, korv med bröd och liknande.

Anledningen till det här är att vi har haft ett stort matsvinn i flera år och en arbetsbörda för kökspersonalen som varit ohållbar. Med den här förändringen hoppas vi på att få bukt med bägge problemen på en gång och vår förhoppning är såklart att ni besökare också tycker att det blir bra!

Arrangörer och funktionärer har såklart fortsatt rätt till mat enligt GothCons belöningssystem och kommer att kunna hämta ut den i mojjen.

Som alltid försöker vi tillgodose de vanligaste specialkostbehoven, men det kommer inte gå att föranmäla specialkost. Om du är orolig för att det inte skulle finnas något som passar just dina behov får du gärna kontakta oss i köket på kok@gothcon.se.

Vill du jobba med oss?
Café, mojj och kök behöver alltid ett par extra hjälpande händer, är du intresserad av att jobba ett pass eller två?
Mejla personal@gothcon.se eller cafe@gothcon.se inför konventet alternativt prata med caféansvarig på plats.