Info

  • NÄR, VAR, VARFÖR

När: Påskhelgen, 10 – 12 april 2020
Var: Hvitfeldtska gymnasiet, Göteborg
Varför: Ett GothCon är alltid ett gott con.

Konventet har öppet dygnet runt från vår tjuvstart på skärtorsdagen kl 21.00 till söndag kl 16.00. Vår reception har öppet hela natten torsdag till fredag, och stänger sedan klockan 02:00 varje kväll. Lördag och söndag öppnar receptionen klockan 07:00.

Konventsschema med hålltider för respektive arrangemang hittar du när du loggar in i vårt anmälningssystem.

  • PRIS & VARFÖR DET KOSTAR PENGAR

GothCon är en ideell förening som saknar vinstsyfte och vi som gör konventet arbetar helt på ideell basis. Vårt syfte är att skapa ett grymt konvent för spelnördar under påskhelgen. För att kunna finansiera verksamheten har vi inträdesavgift för besökarna och vissa av turneringarna kostar en liten peng. Intäkterna går främst åt till att betala hyreskostnaderna för våra lokaler på Hvitfeldtska gymnasiet, och även till att betala sådant som tävlingspriser och kostnaden för utskrifter av rollspelsscenarion. Avgiften för att delta i speltillfällen går till trycksaker, figurer, terräng, och liknande.

Inträde helhelg
Vuxna (18+ år)
Föranmälan: 350 kr
I dörren: 450 kr


Ungdomar (8 – 17 år)
Föranmälan: 200 kr
I dörren: 250 kr

Endagsbiljett
Vuxna (18+ år)
Fredag eller Lördag: 250 kr
Söndag: 150 kr


Ungdomar (8-17 år)
Oavsett dag: 150 kr

Barn upp t.o.m. 7 år går in gratis.
Vänligen uppmärksamma att endagsbiljetter enbart går att köpa i dörren.

Detta ingår i entrébiljetten
Har du köpt ett inträde till GothCon får du delta på konventet och spela alla våra spel, delta på auktionen (både inlämning och budgivning), gå på föreläsningar och panelsamtal.
För vissa turneringar och arrangemang kan dock en extra avgift tillkomma. Detta framgår tydligt i spalten till höger om arrangemanget på hemsidan.

Vad är gratis?
Är du bara nyfiken och vill gå runt och titta, utan att övernatta eller delta i något spel eller någon tävling är det gratis. Du behöver inte heller betala inträde för att besöka butikerna eller handla i kiosken, GothMojjen eller GothShoppen.